Gartneriet

Kom og besøg os og se, hvordan tingene startes op. Enten fra frø eller stiklinger. Vi har den største produktion af planter fra uge 9 frem til uge 15. Samt uge 38 til 40. Der er kunder altid velkomne til et kig og en lille snak.


Allerede i marts starter vi ud med stedmoderplanter i alle tænkelige farver. Når det så bliver rigtig sommer, som er vores egentlige højsæson, udvider vi med et vælg af forskellige sommerblomster. Af forskellige sommerblomster kan nævnes petunia, flittig lise, pelargonia, begonia, fuchsia m.fl., og alt i alt har vi over 50 forskellige slags. Hvoraf de fleste fås i alle regnbuens farver.


Historien bag Gartnergården

Målsætningen for Gartnergaarden er at fremstå som et professionelt gartneri med et højt serviceniveau, der tilbyder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Gartneriet startede i 1989 med salg af frugt og grønt fra egne marker/plantager. Siden 1994 har har vi også haft produktion af sommerblomster og kan nu tilbyde nordvestsjællands største sommerblomst udvalg. Vi er en familiedrevet virksomhed med mor/far og 3 børn. I sæsonen har vi flere fuldtidsansatte, deltids ansatte, plus et antal skolebørn.

Vi har igennem årene sørget for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

 


Produktion
 

Når frøet har spiret og stiklingene slået rod, skal de pottes om. Dette sker ved pottemaskinen, hvor planterne plantes i forskellige pottestørrelser alt efter art, får etiketter, kommer i holdere mm. inden de efterfølgende placeres på borde i gartneriet.Her ses pottemaskinen, hvor Carsten prikler om.

 

Her ses vores maskine der fylder jorden i vores potter, så vi kan omplante vores mange blomster.

 

Det endelige resultat og blomsterne skal nu bare gro, inden de er klar til salg.