ofte stillede spørgsmål

Ja, vi har et udvalg af planter som rådyrene ikke spiser, se vores side: rådyrsikre planter

Vi anbefaler at man beskærer i efteråret hvor planternes naturlige saftniveau er lavt, dette gøres for at undgå at de “bløder”.

Vi anbefaler at man planter buske og træer i foråret eller efteråret, dette fordi nyplantede buske og træer har brug for meget vand til at sætte et solidt rodnet, ved at plante i disse årstider er det dermed nemmer at få vandet nok. 

Ja, som udgangspunkt kan man efter aftale få en eller flere gartnere til at levere og plante ved større planteopgaver. Henvend dig til personalet ved sådanne ønsker og for mere info om priser ved: Fragt, arbejdstimer mm.

Frem til d. 23. december har planteskolen åbent blandt andet med salg af pyntegrønt, dekorationer, juletræer, stueplanter mm. Fra d. 1. januar og frem til ca. d. 15. februar holder planteskolen lukket, men er åben efter aftale. 

 

I vores lokalområde har mange sandet og gruset jord, vores anbefaling er i dette tilfælde altid at jordforbedre. Dette betyder at man jordforbedre jorden med eksempelvis spagnum, muld som holder bedre på vandet.