Vores most bliver fremstillet på et mobilt mosteri
her på Gartnergården fredag i uge 42.
Filosofien bag er, at saften skal være så ren som
muligt det vil sige koldpresset og pasteuriseret.
Private kan få presset saft af egne æbler ved
henvendelse samme dag minimum 50 kg.
Vi sælger også blommemarmelade, ribsgelé og
honning.
Omkring april (forskelligt fra år til år) starter
salget af asparges, som efterfølges af rabarber.
Fra først i juni har vi nye kartofler, løg og
jordbær samt diverse krydderurter
Sæsonen sluttes for frugtens vedkommende af
med blommer og æbler.
Der er selvbetjening med mulighed
der kan betales kontant eller med mobilepay
Vi er medlem af regional madkultur, som er en organisation i mange lande, der udbreder kendskabet til regionale gode råvarer og specialiteter.Lokalt er vi medlem af FiO (Fødevareproducenter i Odsherred) som afholder et stort marked i lethallen (Kongehallen) i Nykøbing Sj. den fjerde weekend i juli.